La dona de Bárcenas també haurà de pagar

Un dia després d'embargar l'extresorer del PP, el jutge Ruz fixa una fiança de sis milions d'euros a la seva esposa
Sense títol
Sense títol

Després d’embargar aquest dimarts a Luis Bárcenas les seves possessions a Espanya, que sumen només dos milions d’euros, davant dels 43,2 milions d’euros que li va imposar de fiança, el jutge Pablo Ruz ha aprovat una fiança en concepte de responsabilitat civil a la dona de l’extresorer del PP, Rosalía Iglesias.

Iglesias haurà de respondre amb el seu patrimoni personal als 6 milions d’euros fixats pel magistrat de l’Audiència Nacional que jutja el seu marit, cas pel qual també està imputada. Concretament, el jutge espera que amb aquests diners es pugui fer front a les indemnitzacions o multes imposades en cas que sigui declarada culpable pels delictes contra la Hisenda Pública, falsedat en document mercantil, blanqueig de capitals i temptativa d’estafa processal pels quals es troba imputada.

Per fixar la fiança, Ruz ha seguit els mateixos criteris que va utilitzar el passat 5 de juliol amb Bárcenas. D’aquesta manera, ha superat les exigències de la fiscalia i de l’acusació particular que representa l’Associació d’Advocats Demòcrates d’Europa (ADADE), que demanaven 5.975.000 d’euros i poc més de tres milions d’euros respectivament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides