Terribas per Fuentes

L'exdirectora de TV3 dirigirà a partir del setembre El Matí de Catalunya Ràdio
Mónica Terribas
Mónica Terribas

Mònica Terribas prendrà en setembre el relleu de Manel Fuentes davant els micròfons d’El Matí de Catalunya Ràdio. La periodista, actualment editora i consellera delegada del diari ARA, tractarà de recuperar el lideratge de la franja matinal per a l’emissora pública.

El fitxatge de Terribas es va tancar aquest dimarts a la nit i encara ha d’estar ratificat pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), malgrat que no es preveu que hi hagi cap problema en aquest tràmit. Així, la periodista catalana torna als mitjans públics després de dirigir durant quatre anys TV3, entre 2008 i 2012.

El debut de Terribas als matins de Catalunya Ràdio s’espera que es produeixi el proper 2 de setembre. El programa s’iniciarà a les 6 del matí i finalitzarà a les 13 del migdia, amb un marcat to informatiu, excepte les dues darreres hores, que es dedicaran a l’entreteniment, com s’ha vingut fent fins ara.

Terribas, amb una dilatada carrera a la televisió pública, on va protagonitzar algunes de les entrevistes més rellevants de l’actualitat catalana en el programa La nit al dia, que va presentar entre 2002 i 2008, va iniciar la seva carrera periodística a la ràdio Cadena 13.

El fitxatge de Terribas posa fi a la incertesa sobre el substitut de Fuentes, qui va anunciar en antena que abandonaria el programa el passar 30 d’abril, tres dies després que el director de l’emissora, Fèlix Riera, critiqués públicament els índexs d’audiència, que en 2013 han deixat a El Matí de Catalunya Ràdio en el segon lloc, per sota d’El Món a Rac 1 de Jordi Basté.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari