Els negocis de Vicky

Segons revela la conversa mantinguda entre Alicia Sánchez-Camacho i Vicky Alvarez, aquesta actuava com a comissionista d'un empresari inculpat per apropiació indeguda i es va enfrontar amb Jordi Pujol Ferrusola quan va tractar d'apartar-la dels negocis a Amèrica Llatina
La Camarga
La Camarga

El celebèrrim dinar d’arròs amb llamàntol celebrat, el 7 de juliol de 2010, en un reservat del restaurant La Camarga entre Alicia Sánchez-Camacho i Vicky Álvarez continua portant novetats. Reproduïm textualment: “Vicky Álvarez Martí explica que surt d’una reunió amb Jordi Pujol i que el fill de puta li ha fet una…” i li confessa que ha tingut una relació amb en Jordi que ha mantingut callada, que l’hi confessa a ella perquè li cau de conya.

 

Li explica que té una consultoria, Getain, que el que fa és buscar finançaments, inversors, per a projectes i empreses, etc. La van cridar fa sis mesos per a un tema d’aquests, fer d’intermediària, mirar les empreses. Es tracta d’una empresa catalana que a Mèxic té centrals hidràuliques i que els han fotut la vida perquè ara hi ha aquests de les energies renovables. També tenen centrals aquí. Total, que els bancs els han tret el crèdit i cal buscar inversors, etc. L’Alícia li pregunta per què s’ha embolicat amb Pujol i diu que perquè al llit és molt bo!».

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides