El Govern d’Artur Mas continua desmantellant l’ACCD

El 2008, el Govern tripartit va destinar 67 milions a la cooperació. L'Executiu d'Artur Mas l'ha reduït a 9 milions! L'Agència Catalana està en caiguda lliure
Protesta ACCD
Protesta ACCD

El passat 17 de juliol, el Govern català va fer un pas més en el desmantellament dels serveis de cooperació al desenvolupament. Fa un any i mig, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) va acomiadar gairebé la meitat de la plantilla. Des d’aleshores, el pressupost que l’Executiu dedica a solidaritat internacional ha anat minvant de forma dràstica. Per acabar-ho d’adobar, l’ACCD va presentar, aquest dia 17, un nou organigrama de funcionament, que elimina les àrees de cooperació i va aprofitar l’avinentesa per acomiadar dos experimentats treballadors del departament. 

 

El desànim entre les persones que treballen a l’Agència ha tocat fons. El nivell pressupostari és tan baix i la manca de
motivació laboral tan gran que molts preferirien un canvi de destinació abans que haver de donar la cara davant el món associatiu solidari català.

 

Més informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.