Quin acte parlamentari ha vetat Mas a la premsa?

porta tancada (recurs)
porta tancada (recurs)

El plenari d’aquest dimecres ha coincidit amb la setmana universitària del Parlament, en què la cambra legislativa reuneix més de cent vint estudiants que simulen l’activitat parlamentària. Paral·lelament s’han desenvolupat el mateix tipus d’accions: celebració de ple, de comissions, preguntes al govern… i ha estat habitual que diputats i estudiants coincidissin pels passadissos de la Cambra.

El president Mas ha aprofitat una estona a la tarda per reunir-se amb els estudiants en una de les sales més grans del Palau de la Ciutadella i celebrar una sessió de control amb els joves aprenents polítics. L’acte, però, s’ha celebrat en la intimitat perquè, per ordre de Govern, la porta s’ha mantingut tancada per a la premsa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.