La venjança de Bárcenas

El PP hauria ofert a Bárcenas, a canvi del seu silenci, l'anul·lació del cas. Per a això, Gallardón hauria estat sacrificat al Govern
Bárcenas
Bárcenas

Javier Iglesias Redondo, advocat de la màxima confiança del PP, va transmetre a Bárcenas a la presó de Soto del Real un missatge de part del Partit Popular: “si parles, la teva dona anirà a la presó. Si calles, Alberto Ruiz-Gallardón serà destituït en l’últim Consell de Ministres abans de vacances i el teu tema s’arxivarà al setembre per nul·litat”, segons informa aquest dilluns El Mundo.

El mateix diari assegura que el missatge va ser repetit per Miguel Durán, advocat de Pablo Crespo, número dos de la xarxa Gürtel i exsecretari d’organització del PP gallec, en la visita que va realitzar la passada setmana a la presó. Malgrat aquestes amenaces, el tresorer està decidit a col·laborar amb la justícia per acoquinar als seus excompanys de partit que li han abandonat en els últims mesos i li han deixat caure com a cap de turc pel finançament il·legal del partit.

En cas d’acceptar la proposta, Bárcenas havia de sol·licitar l’ajornament de la seva compareixença, programada per a aquest dilluns, amb la finalitat de canviar d’estratègia i tornar a negar tots els fets, com ja va fer en un primer moment, quan Rajoy li va prometre el seu suport, segons s’ha revelat aquest cap de setmana amb la publicació dels missatges que van intercanviar tots dos.

Els documents que Bárcenas pretén lliurar al jutge recullen donacions al partit d’importants empresaris i el pagament de sobresous a alts càrrecs del PP.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides