Quants establiments emeten il·legalment GolT?

futbol (recurs)
futbol (recurs)

Un dels serrells que queda per llimar entre Canal i Mediaset, a part de les quantitats milionàries pels drets de les retransmissions de futbol, és l’existència de més de 3.000 establiments públics que emeten la senyal de GolT malgrat que l’acord entre les dues companyies cedia els drets exclusivament a Canal per a l’explotació de la Lliga de futbol a locals públics.

La plataforma del grup Prisa també es queixa per la “tolerancia” de Mediapro per fer front a la pirateria del seu canal de futbol, GolT, “majoritàriament disponible des de les webs pirates d’Espanya”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides