Cospedal, de testimoni pel cas Bárcenas

El Fiscal Anticorrupció demana al jutge Pablo Ruz que la secretaria general del PP declari com a testimoni pel cas Bárcenas i s'oposa a les compareixences de Cascos i Arenas
Cospedal
Cospedal

Més moviments de fitxes en el cas dels papers de Bárcenas. L’últim moviment l’ha efectuat la Fiscalia Anticorrupció que aquest dijous ha presentat un escrit al jutge de l’Audiència Nacional espanyola, Pablo Ruz, en què demana que es citi a declarar en qualitat de testimoni a la secretaria general del PP, María Dolores de Cospedal.

 

En canvi, el Fiscal que firma l’escrit, Antonio Romeral, s’oposa a la petició realitzada per Izquierda Unida (IU) perquè compareguin com a testimonis els anteriors secretaris generals del partit conservador, Javier Arenas i Francisco Álvarez-Cascos, per donar explicacions sobre les presumptes donacions rebudes pel partit des de 1998 fins ara.

 

El Ministeri Públic també rebutja la compareixença de l’expresident del PP, José Maria Aznar. En el cas d’Arenas i Cascos la fiscalia anticorrupció argumenta que no és necessari que declarin com a testimonis perquè els períodes en què van ostentar els seus càrrecs “són anteriors a l’etapa que es delimita en l’objecte de la investigació”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides