EL TRIANGLE reprodueix la gravació sencera de la conversa d’Alicia Sánchez-Camacho i l’examant de Jordi Pujol Jr

Dues hores i mitja en les quals la líder del PP català parla amb Maria Victoria Álvarez, 'Vicky', dels draps bruts de la família Pujol, de fiscals "de confiança", cas Pretòria, Montserrat Nebrera, Josep Piqué i els germans Fernández-Díaz
La Camarga
La Camarga

EL TRIANGLE ha tingut accés a la gravació sencera de la conversa entre la líder del PP català, Alicia Sánchez Camacho, i l’examant de Jordi Pujol Jr, Maria Victoria Álvarez, ‘Vicky’ segons l’informe de la Policia Nacional, i ha decidit compartir-la amb els seus lectors. L’àudio es va enregistrar al restaurant La Camarga de Barcelona el 7 de juliol de 2010, amb una gravadora que un treballador de l’empresa de detectius Método 3va amagar a un centre de flors de la taula.

Segons el treballador de Método 3, Alicia Sánchez Camacho coneixia que s’estava fent la gravació, malgrat que la presidenta del PP català ho ha negat en tot moment. L’empresa d’espionatge va arribar a un acord amb la diputada popular per indemnitzar-la amb 80.000 euros a canvi de renunciar a exigir responsabilitats civils. Per la seva banda, Álvarez també rebrà prop de 50.000 euros pel mateix concepte.

Totes dues van comparèixer davant el jutge i van reconèixer les seves veus a la gravació. Malgrat l’acord, els fiscals han demanat continuar amb la investigació. Així ho va autoritzar el Fiscal General de l’Estat, Eduardo Torres Dulce, als fiscals anticorrupció de Barcelona, Emilio Sánchez Ulled y Fernando Bermejo, els quals van presentar un escrit per prosseguir amb la causa. Ara és el jutge qui ha de decidir si arxiva la causa o no.

 

Fiscal de Confiança
Fins ara s’havien filtrat un fragment de tres minuts de la gravació i la líder del PP de Catalunya havia amenaçat amb denunciar els mitjans que ho fessin públic. A la gravació publicada per EL TRIANGLE es pot escoltar el tall on Alicia Sánchez Camacho assegura tenir un “fiscal de confiança”. “Jo tinc un fiscal de confiança que és el que està portant tot aquest tema del Palau“, explica la líder del PP a ‘Vicky’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides