Les esposes de Millet i Montull, lliures de càrrecs per ser dones

El fiscal del cas Palau ha descartat imputar Marta Vallés i Mercedes Mir pel fet de ser dones, segons denuncia la FAVB
Sense títol
Sense títol

“Algú pot ser inútil, incapaç… per molts motius, però no per ser dona”. Així s’ha expresat Àlex Solà, advocat de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) en l’acusació particular que representen dins del Cas Palau. Aquesta afirmació ve arran de la decisió del Fiscal de no imputar a les dones dels principals responsables del desfalc del Palau de la Música.

Segons ha demanat la FAVB en un escrit presentat dilluns passat davant el jutge, les dones de Félix Millet i Jordi Montull haurien d’estar imputades pel cas Palau. Marta Vallés i Mercedes Mir apareixen com apoderades de diverses empreses que es van utilitzar per desviar els diners de l’Orfeó català.

Malgrat que a la seva declaració davant el jutge a l’abril de 2010 ambdues van explicar que no coneixien res del que feien els seus marits, l’acusació de la FAVB considera que Vallés ha donat mostres de la seva capacitat i control dels fets quan va sostenir que una de les caixes de seguretat era seva sense accés al seu marit.

 

Més sospitosos exonerats
L’acusació de la FAVB també ha demanat que s’imputi a altres actors que van participar directa o indirectament del desviament de diners, encara que no obtinguessin benefici algun. En aquest sentit, Solà ha demanat que s’investigui a les empreses constructores que van facturar obres al Palau de la Música que després no es van realitzar i expliqui si van correspondre a treballs als domicilis dels màxims responsables del desfalc, doncs en aquest cas demanarien la seva imputació per frau.

També han mostrat la seva sorpresa perquè no s’investiguen les factures d’una empresa de comunicació, que va presentar un estudi sobre les web 2.0 “quan aquest era un concepte del que només parlaven els gurús de Califòrnia. Pot ser que fossin uns visionaris”, però, per si de cas, Solà ha demanat que s’investiguin els conceptes de les factures.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari