Les joventuts estan pel referèndum vinculant

Els joves de CDC, UDC, ERC, PSC, ICV i EUiA consensuen un manifest a favor del dret a decidir 

JSC
JSC

Les joventuts de CDC, UDC, PSC, ERC, ICV i EUiA s’han posat d’acord i han consensuat un manifest a favor del dret a decidir en què defensen que es celebri a Catalunya un referèndum vinculant. Aquest manifest es presentarà públicament aquest dijous al Parlament de Catalunya.

 

Les joventuts d’aquests partits demanen en el document que han consensuat que el procés per convocar la consulta sobre el futur de Catalunya sigui participatiu, amb l’objectiu que s’impliqui el moviment associatiu juvenil. En aquest sentit aposten perquè els joves d’entre 14 i 16 anys puguin participar a la consulta.

 

Com a argument per cridar a una convocatòria a les urnes per decidir sobre el futur de Catalunya recorden la retallada del Tribunal Constitucional a l’Estatut i la gran manifestació de la Diada Nacional del passat setembre que va congregar al centre de Barcelona a més d’un milió de persones.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides