El PP d’Altafulla compara l’ANC amb els nazis

Un cop més des de les files del partit conservador han fet servir el nazisme per atacar al sobiranisme
PP Altafulla
PP Altafulla

La banalització del nazisme per atacar els adversaris polítics sembla que no s’acaba mai. En aquesta ocasió ha estat el Partit Popular d’Altafulla (Tarragona) qui ha comparat a l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb el Reichstag nazi, a través d’un fotomuntatge penjat al seu perfil de Facebook. 

 

En aquest fotomuntatge, que ja ha estat retirat, es podia veure una imatge d’un acte de l’ANC i una altra al costat del Reichstag nazi amb els seus parlamentaris amb el braç alçat. Des del perfil de Facebook dels populars d’aquesta localitat tarragonina s’instava als lectors a trobar les diferències entre les dues instantànies, acompanyat d’una frase que deia: “Si no troba les 7 diferències no es preocupi…és que no n’hi ha”.

 

No és la primera vegada que el nazisme és utilitzat per atacar als adversaris polítics o als moviments socials. La secretaria general del PP, Maria Dolores de Cospedal, va criticar les accions de protesta de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) afirmant que els anomenats ‘escraches’ eren “nazisme pur”.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari