Joan Gaspart perd el Juan Carlos I

L'empresa propietària de l'hotel, la imatge del qual s'ha degradat els últims anys, trenca el contracte amb el grup Husa
Hotel Juan Carlos I
Hotel Juan Carlos I

El grup hoteler Husa, propietat de la família de l’exvicepresident de la CEOE i president del consorci Turisme de Barcelona, Joan Gaspart, es descompon assetjat pels deutes i els conflictes amb treballadors, proveïdors i entitats financeres. L’últim símptoma ha estat la rescissió del contracte que mantenia amb l’empresa propietària de l’hotel Juan Carlos Ide la capital catalana.

 

El Juan Carlos I, que havia d’esdevenir una referència de luxe a Barcelona, ha vist en els últims temps com han augmentat les queixes contra la gestió del grup de Gaspart per part del propietari del complex, l’empresa de capital àrab Barcelona Projects. Fins al punt que la imatge de l’hotel s’ha degradat fins arribar a desvirtuar el seu perfil exclusivista.

 

Mes informació a l’edició en paper d’EL TRIANGLE d’aquesta setmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.