Oriol Pujol s’enfrontarà a un jutjat popular

L'ex secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, Oriol Pujol, s'asseurà al banc dels acusats i serà jutjat per la seva implicació en el 'cas de les ITV', segons la interlocutòria del magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) Enric Alsina.
Sense títol
Sense títol

En la interlocutòria, Alsina ha decidit que sigui un jutjat popular qui s’encarregui de decidir la culpabilitat o no dels imputats. Entre ells destaca Oriol Pujol, fill de l’ex president de la Generalitat Jordi Pujol, qui va abandonar tots els seus càrrecs directius dins de CiU després de ser acusat, encara que manté l’acta de diputat al Parlament. Al costat d’ell també s’asseurà a la banqueta Josep Tous, excoordinador general de la Diputació de la Generalitat i prèviament la persona designada per la Generalitat per mitjançar en el sector de les ITV.

En canvi, Isidre Masalles, sotsdirector de Seguretat Industrial de la Generalitat, ha quedat absolt pel jutge, en considerar que no queda acreditada la seva implicació en els fets delictius que se li atribueixen. Malgrat que la resta d’imputats el van qualificar d'”obedient”, Alsina ha apuntat que no es pot demostrar que tingués coneixement de la trama.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides