Site icon El Triangle

Presó preventiva per provocar nou incendis prop de l’aeroport de Barcelona

Incendi forestal al Prat de Llobregat (Mossos d'Esquadra)

Incendi forestal al Prat de Llobregat (Mossos d'Esquadra).

Un home ha ingressat a presó preventiva el 10 d’agost i ha passat a disposició judicial el dia 11 per ser sospitós de provocar almenys nou incendis urbans i forestals al Prat de Llobregat (Barcelona) entre el 18 de juliol i el 2 agost.

El foc va ser controlat després de cremar una superfície aproximada de 2.000 metres quadrats. Va afectar la seguretat de l’Aeroport de Barcelona i va danyar la Reserva Natural Parcial de la Ricarda a l’espai protegit del Delta del Llobregat.

Columnes de fum

En el moment de més intensitat, les flames van superar els 30 metres d’altura i van provocar columnes de fum que van afectar la visibilitat de la zona de pistes de l’aeroport. El vent va arrossegar cendra cap a les pistes de la terminal 2 i la terminal corporativa.

Els incendis van cremar quan estava activat el nivell 2 del Pla Alfa per perill molt alt d’incendi forestal. El sospitós ha passat a disposició judicial l’11 d’agost quan la titular del jutjat d’instrucció número 3 del Prat va decretar el seu ingrés a la presó preventiva.

Exit mobile version