Presó preventiva per provocar nou incendis prop de l’aeroport de Barcelona

El foc va afectar la seguretat dels avions i va danyar la Reserva Natural Parcial de la Ricarda a l'espai protegit del Delta del Llobregat

Incendi forestal al Prat de Llobregat (Mossos d'Esquadra)
Incendi forestal al Prat de Llobregat (Mossos d'Esquadra).

Un home ha ingressat a presó preventiva el 10 d’agost i ha passat a disposició judicial el dia 11 per ser sospitós de provocar almenys nou incendis urbans i forestals al Prat de Llobregat (Barcelona) entre el 18 de juliol i el 2 agost.

El foc va ser controlat després de cremar una superfície aproximada de 2.000 metres quadrats. Va afectar la seguretat de l’Aeroport de Barcelona i va danyar la Reserva Natural Parcial de la Ricarda a l’espai protegit del Delta del Llobregat.

Columnes de fum

En el moment de més intensitat, les flames van superar els 30 metres d’altura i van provocar columnes de fum que van afectar la visibilitat de la zona de pistes de l’aeroport. El vent va arrossegar cendra cap a les pistes de la terminal 2 i la terminal corporativa.

Els incendis van cremar quan estava activat el nivell 2 del Pla Alfa per perill molt alt d’incendi forestal. El sospitós ha passat a disposició judicial l’11 d’agost quan la titular del jutjat d’instrucció número 3 del Prat va decretar el seu ingrés a la presó preventiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides