Site icon El Triangle

El Primavera Sound mira cap a Madrid: “Barcelona no ens vol”

El Primavera Sound al Poble Espanyol de Barcelona

Un dels directors del Primavera Sound, Gabi Ruiz, ha acusat el govern de l’Ajuntament de Barcelona de no tenir interès ni respecte pel festival musical i ha avisat d’un possible trasllat a Madrid si les relacions amb el consistori no milloren. En una entrevista a l’emissora de ràdio del propi festival, Ruiz ha assegurat que “Barcelona no ens vol” i ha insistit que no vol diners, “només respecte i com que no ens respecten se’m fa complicat ser aquí”.

“El govern municipal, format per dos partits, no ens vol. Seria ben fàcil asseure’ns i parlar com si fóssim persones normals i en 15 minuts tindríem els problemes resolts”, ha manifestat el codirector del Primavera Sound, que ha afirmat que els membres del consistori “no creuen en el festival”: “No creuen que sigui una proposta cultural important. Ens tracten com una molèstia“, ha lamentat.

Respecte al futur de les pròximes edicions, Ruiz ha recordat que el 2023 hi ha eleccions i que “ja veurem qui governa el 2024”. No obstant això, ha avisat que “si a Madrid ens volen, perquè han dit que si volem fer les dues dates a Madrid ells estan encantats, doncs ja veurem“. El codirector del Primavera Sound ha destacat la “impressionant” rebuda de la Comunitat i l’Ajuntament de Madrid i, malgrat insistir que el festival, creat a Barcelona, li deu molt a la ciutat ha assegurat que “no deu res” a la classe política.

Exit mobile version