Site icon El Triangle

Els Mossos alliberen una dona lligada i retinguda per la seva companya de pis a Santa Coloma de Farners

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Mossos d'Esquadra).

Els Mossos d’Esquadra han alliberat una dona que estava retinguda i lligada amb brides en un pis de Santa Coloma de Farners. Els agents han detingut la companya de pis, segons ha avançat la Cadena SER i ha confirmat l’ACN, com a presumpta responsable dels fets.

La víctima residia havia acollit des de feia més d’un any l’agressora i els quatre fills d’aquesta en un habitatge per a víctimes de violència de gènere de la Generalitat. Un veí de l’immoble, que és policia local, va alertar els Mossos cap a dos quarts d’onze d’aquest dimecres, després de sentir una veu que demanava ajuda des de dins.

Els agents van arribar al lloc dels fets amb els Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop esbotzada la porta, els policies es van trobar la dona lligada amb brides i estirada en un matalàs. Els Mossos la van alliberar i el SEM la va atendre. Poques hores més tard, la policia va detenir la companya de pis de la dona, que havia anat a l’hospital Santa Caterina a curar-se unes ferides.

Allà la van arrestar com a presumpta responsable d’un delicte de detenció il·legal, un altre de tracte vexatori, un de lesions i un altre de furt, perquè es va emportar el mòbil de la víctima, afegeix la mateixa informació. Els Mossos investiguen els motius que van portar la dona a actuar d’aquesta manera.

Exit mobile version