Site icon El Triangle

Illa culpa a Aragonès i Puigdemont d’una “dècada perduda” a Catalunya

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, al XV Congrés del partit després de ser escollit cap de llista a les eleccions del 12-M (Partit dels Socialistes de Catalunya)

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, al XV Congrés del partit després de ser escollit cap de llista a les eleccions del 12-M (Partit dels Socialistes de Catalunya).

Salvador Illa, primer secretari del PSC, ha inaugurat la precampanya del seu partit al Baix Llobregat, denunciant Carles Puigdemont i Pere Aragonès com a responsables d’una “dècada perduda” a Catalunya, abastant àrees com l’educació, la sequera i la sanitat. Els socialistes parteixen amb una lleugera avantatge segons les enquestes i competiran amb Junts i ERC, als quals responsabilitza dels problemes catalans, citant el baix rendiment educatiu i la manca d’inversió en energies renovables: “Ells són els responsables de la dècada perduda. Ells han codirigit Catalunya i han integrat candidatures conjuntes”.

Illa promet liderar una “tercera gran transformació” a Catalunya centrada en potenciar el sector industrial després de les dues anteriors, liderades per Jordi Pujol i Pasqual Maragall. Argumenta que això impulsarà la riquesa i la prosperitat, portant Catalunya a liderar Espanya de nou.

El líder socialista també adverteix sobre el perill de confiar-se en les enquestes. Convida a encarar la campanya amb “bon ànim”, citant a Shimon Peres per destacar que, tot i ser encoratjadores, no es pot donar res per fet.

Exit mobile version