Site icon El Triangle

Junts també presenta una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat

El portaveu de Junts al Parlament, Albert Batet, durant la sessió de control al govern català (Jordi Garcia Monte / Parlament de Catalunya)

Junts per Catalunya també ha registrat aquest dilluns, abans de finalitzar el termini, una esmena a la totalitat al projecte de pressupostos de la Generalitat, segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat l’ACN. La setmana passada ja van fer el mateix amb la llei d’acompanyament.

Junts i el govern català han mantingut diverses trobades per parlar dels comptes, l’última el dijous passat, però el principal obstacle ha estat la bonificació del 99% de l’impost de successions que planteja el partit de Laura Borràs i Jordi Turull. De fet, el portaveu de Junts, Josep Rius ha avisat que es tracta d’una esmena “preventiva” i ha dit que estan oberts a “retirar-la” si l’executiu català accepta la seva proposta sobre l’impost de successions.

Aquest dimecres tindrà lloc el debat a la totalitat al Parlament i han presentat esmenes de retorn Junts, la CUP, els comuns, Vox, Ciutadans i el PP.

Exit mobile version