Site icon El Triangle

Aragonès convoca els grups parlamentaris el 19 de desembre per abordar els resultats de PISA

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, atén els mitjans de comunicació des de la delegació del govern català a Suïssa (Arnau Carbonell / Presidència)

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha convocat el 19 de desembre a les 18 hores tots els grups parlamentaris -excepte Vox- per abordar els resultats de l’informe PISA, segons ha pogut saber l’ACN. Aragonès ja va explicar aquest dimecres al Parlament que vol impulsar “canvis valents” en l’educació a partir d’un “consens” entre partits, i va instar els grups parlamentaris a fer “política educativa” en comptes de “partidisme”.

L’oposició ja ha confirmat que assistirà a la reunió al Palau de la Generalitat que ha convocat el president català, tot i que la majoria dels grups coincideixen que Aragonès ha anat “tard” en la seva reacció i es mostren escèptics sobre els resultats que pugui donar aquesta cimera. De fet, el líder del PSC, Salvador Illa, va advertir que “no pot haver-hi ni autocomplaença, ni excuses, ni es pot amagar el cap sota l’ala”, mentre que Albert Batet, de Junts, va reclamar “un acord de país seriós” amb mesures estructurals “continuades”.

Exit mobile version