Site icon El Triangle

Aragonès es mostra favorable a una reunió Sánchez-Puigdemont

Pere Aragonès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dijous des de Suïssa que “al Govern li sembla bé que la gent es reuneixi”, com a reacció al fet que el secretari general de Junts, Jordi Turull, hagi avançat que hi haurà una reunió “com cal” entre l’eurodiputat i fundador de Junts, Carles Puigdemont, i el president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez.

Aragonès no ha volgut comentar res més sobre una “possible” trobada i ha remarcat que el Govern continua treballant per complir els “nostres objectius”.

El president de la Generalitat es reunirà amb el president espanyol dijous que ve a Barcelona en la primera trobada institucional després de la reelecció de Sánchez com a president.

Aragonès ha atès els mitjans de comunicació després d’haver participat en el Fòrum Mundial sobre els Refugiats d’Acnur, un espai obert als governs regionals, autoritats locals, ONG, grups religiosos i institucions financeres on ha plantejat que Catalunya vol participar en la presa de decisions sobre els refugiats.

Exit mobile version