Site icon El Triangle

Dues avaries provoquen retards a l’AVE i Rodalies

Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe)

Un tren de la línia R4 de Rodalies de Catalunya (Renfe).

Els trens d’alta velocitat (AVE) entre Madrid i Barcelona han circulat amb demores a conseqüència d’una incidència en el canvi d’agulles que s’ha produït a l’altura de les Borges Blanques (Garrigues).

Segons han apuntat fonts d’Adif i recull l’ACN, l’avaria s’ha registrat a les 08.10 hores d’aquest dilluns i el pas de combois s’ha hagut d’interrompre durant prop d’una hora.

A les 09.30 hores s’havia restablert el servei, tot i que els trens han hagut de circular per via única en un tram comprés entre les Borges Blanques i Lleida. Totes les línies d’alta velocitat, tant l’AVE com els combois d’Ouigo i d’Iryo han resultat afectades.

A més, els trens de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies han circulat amb demores de 20 minuts de mitjana a conseqüència d’una avaria d’infraestructura a l’estació d’Arc de Triomf de Barcelona.

Fonts de Renfe han traslladat a l’ACN que es tracta d’una incidència sobre la qual treballen tècnics d’Adif que va detectar-se la nit de diumenge i que s’ha fet evident aquest dilluns, sobretot en hora punta.

Exit mobile version