Site icon El Triangle

Forcadell rebutja la llista cívica de l’ANC

Carme Forcadell

L’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha considerat que és un “error” la llista cívica que planteja l’ANC de cara a les pròximes eleccions catalanes.

En una entrevista concedida a TV3 aquest dimecres, Forcadell ha recordat que ja es va intentar amb Junts pel Sí i que llavors no es va aconseguir la majoria absoluta.

La funció de l’Assemblea no és presentar-se a les eleccions sinó pressionar els polítics i mobilitzar la gent per aconseguir el dret a l’autodeterminació”, ha afegit sobre l’entitat que ella mateixa va presidir, segons recull l’ACN.

En aquest sentit, ha augurat que si fa una llista serà un “partit polític més” i restarà vots a altres partits independentistes. I ha conclòs que això “no és el sentiment majoritari de molta gent”.

Forcadell, en una entrevista concedida a RAC1 la darrera Diada, va marcar distàncies amb l’ANC dient que “ha perdut la transversalitat” i que “s’adreça a una part més reduïda de la població”. A més, va indicar que se sent més propera a Òmnium Cultural que a l’ANC.

Exit mobile version