Site icon El Triangle

Jenni Hermoso denuncia formalment Luis Rubiales

Jenni Hermoso

La futbolista Jenni Hermoso ha presentat aquest dimarts una denúncia formal davant la Fiscalia pel petó a la boca que va rebre del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, després de proclamar-se campiona del Mundial femení, el passat 20 d’agost.

Aquest pas per part de la jugadora permet a partir d’ara actuar d’ofici a la Fiscalia, que va rebre diverses denúncies per la presumpta comissió d’un delicte d’agressió sexual i va informar Hermoso que disposava de 15 dies per formalitzar una denúncia, cosa que ha fet personalment a la seu de la Fiscalia General de l’Estat.

Segons ha avançat Eldiario.es i ha confirmat Europa Press citant fonts fiscals, la Fiscalia de l’Audiència Nacional presentarà tan aviat com pugui la querella contra Rubiales, actualment suspès com a president de la RFEF.

Hermoso, que durant la celebració del títol mundial va treure importància al petó, va manifestar després que en aquell moment es va sentir “víctima d’una agressió” i que no havia donat a Rubiales “cap mena de consentiment” perquè ho fes.

Exit mobile version