Site icon El Triangle

ERC celebra que Puigdemont “hagi posat unes bases per entrar a fer política”

La diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà, atén els mitjans de comunicació (ACN)

La portaveu d’ERC per la negociació de la investidura del socialista Pedro Sánchez com a president del govern central, Teresa Jordà, ha celebrat que Junts s’obri a negociar després de quatre anys fent-ho els republicans “en solitari” a Madrid. Després de la conferència de l’expresident Carles Puigdemont, Jordà ha lloat que “la política porti a la política, que no és altra cosa que negociar”. “Quan hi ha adversitats, amb l’adversari el que es fa és negociar”, ha sostingut. “Puigdemont ha posat un marc i unes bases per a entrar a fer política”, ha dit Jordà.

D’altra banda, la dirigent republicana ha apuntat que la coordinació independentista és “vital” i ha destacat “l’oportunitat històrica” que els dona l’aritmètica parlamentària. En declaracions des de Brussel·les, Jordà ha destacat que ERC ja ha posat les seves condicions per donar llum verda a una eventual investidura de Pedro Sánchez i ha dit que la negociació encara no ha començat.

Per a la dirigent d’ERC, Puigdemont ha evidenciat “un marc lògic”, que implica dir que “res del que ha passat per l’1-O hauria d’haver passat”. Jordà ha remarcat que ERC ha negociat sola durant quatre anys i que “com més plegats i coordinats” facin la negociació, més èxit tindran garantit.

Exit mobile version