Site icon El Triangle

Sánchez provarà de governar: “Som més els que volem que Espanya avanci i així serà”

Pedro Sánchez

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha celebrat aquest diumenge els resultats del 23-J davant prop de dos milers de persones que s’han reunit davant la seu dels socialistes al carrer Ferraz de Madrid. Amb uns resultats que impedeixen un govern de PP i Vox, però que l’obligaran a buscar una abstenció de Junts per aconseguir una eventual investidura, Sánchez ha volgut proclamar el “fracàs” del “bloc involucionista” del PP i Vox i ha apuntat a una eventual reedició del govern de coalició. “Som molts més els que volem que Espanya avanci i així seguirà sent”, ha sentenciat en un breu discurs.

Sánchez ha pujat a una tarima davant de Ferraz per donar les gràcies als votants, als que han fet possible la campanya, “als treballadors de Correus i a tot Espanya” perquè “hem demostrat al món que om una democràcia forta i neta”.

També ha donat les gràcies als “més de 7 milions de persones que han votat el PSOE” i ha celebrat les dades del resultat que li són positives. “Hem tret més vots, més escons i més percentatge que fa 4 anys”, ha dit, i “és un orgull, un honor i una enorme responsabilitat representar el PSOE”.

Exit mobile version