Site icon El Triangle

Collboni proposarà un enduriment de les sancions per incivisme després de l’estiu

Jaume Collboni

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dimecres que després de l’estiu proposarà endurir les sancions contra l’incivisme, amb imports més elevats encara no fixats, per “dissuadir i penar” els comportaments “que no respecten allò col·lectiu”.

Collboni, que preveu rebre el suport dels grups municipals a aquesta mesura, també ha avançat que passat l’estiu l’Ajuntament de Barcelona comunicarà un missatge pedagògic per recordar a la ciutadania les normes a l’espai públic, perquè tothom contribueixi al fet que sigui “net, digne i segur”.

En declaracions des del parc de neteja Joan Miró de la capital catalana, l’alcalde ha justificat l’enduriment de les sancions per incivisme referint-se a l’existència d’un “grup reduït de persones” responsables d’aquests actes, que considera que “no valoren l’esforç econòmic i humà”.

Collboni ha acudit a les 6 hores del matí a aquestes instal·lacions, quan entren els treballadors del primer torn, per escenificar suport i agraïment a la seva tasca.

Fa una setmana, l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que en els pròxims mesos es triplicaran els recursos dedicats a la inspecció del servei de neteja i recollida de residus amb un centenar de persones, i es passarà de les 600 inspeccions setmanals del servei actuals fins a les 1.800.

Exit mobile version