Site icon El Triangle

El PP diu ara que si governa dissoldrà la taula de diàleg amb la Generalitat

Alberto Núñez Feijóo

El Partit Popular (PP) ha assegurat aquest divendres que la taula de diàleg entre el govern d’Espanya i el govern de la Generalitat de Catalunya quedarà “desactivada” si Alberto Núñéz Feijóo és president del govern. Els populars ho han anunciat després que el mateix Feijóo, en una entrevista concedida a El Periódico de Espanya, respongués en termes ben diferents.

A la pregunta de si cal mantenir la taula de diàleg, el candidat popular a la presidència no només ha evitat respondre amb la negativa categòrica que després ha manifestat el partit, sinó que ha dit que no té “interès a anar contra cap taula si està constituïda i té com a objectiu fonamental tractar afers que no afectin els altres. Jo en una taula no puc tractar assumptes que afectin els altres sense informar els altres”, ha reblat.

“Sí que demanaré a la Generalitat de Catalunya, a més de mantenir un diàleg fluid amb les seves autoritats, que s’incorpori a la taula multilateral que és la Conferència de Presidents i el Consell de política fiscal i financera”, ha afegit el dirigent popular a El Periódico de España.

Fonts populars citades per l’ACN consideren que a la taula de diàleg “es tracta d’igual a igual el govern d’Espanya i el govern català” i sostenen que “ni en la seva forma ni en el seu fons respon als objectius” esmentats per Feijóo.

Exit mobile version