Site icon El Triangle

Un home critica el tracte de policia i sanitaris després de patir una agressió homòfoba

La platja plena per la revetlla de Sant Joan, amb l'hotel W de fons (ACN)

Una de les víctimes de l’agressió homòfoba que es va produir durant la revetlla de Sant Joan a la platja de la Mar Bella de Barcelona ha denunciat en un vídeo publicat a Instagram la situació que va viure i la manca d’actuació per part de la policia. El jove explica que estava caminant per la platja amb un noi i van fer-se un petó, llavors un grup se’ls va apropar i els va recriminar la seva actitud afectuosa.

Ens diuen que no podem estar allà i donar-nos un petó, i entre insults i això, de cop, un d’ells va arrencar la cadena al noi amb qui estava i van començar a pegar-lo. Van pegar-li al front, al nas, als braços, cames…“, ha relatat una de les víctimes, que ha explicat que “ningú” va fer res per ajudar-los.

“El servei de l’hospital una merda, la policia donant voltes amb cotxes per tota la platja i quan va passar allò ningú va aturar-se ni ajudar”, ha lamentat el noi, que s’ha mostrat “indignat” per la situació i ha afirmat que té “el cor trencat”. L’Observatori Contra l’Homofòbia (OCH) ha condemnat l’agressió i l’ha comunicat a l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, per tal que el consistori “actuï de manera immediata”. També n’han informat als Mossos d’Esquadra.

Exit mobile version