Site icon El Triangle

La Policia Nacional escorcolla dependències de l’Ajuntament de Sitges

La Policia Nacional escorcolla aquest dimecres al matí dependències de l’Ajuntament de Sitges, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar l’ACN. Segons Punsí, l’operatiu en marxa està a càrrec de la Unitat de Delictes Econòmics i Financers de la Policia Nacional (UDEF) per presumpta malversació i prevaricació de membres de l’equip de govern actual i dels anteriors a l’Ajuntament de Sitges.

Els agents escorcollen almenys un edifici a la zona de Pruelles, als afores de Sitges, on s’ubica l’Àrea de Promoció i Territori del consistori.

S’investiguen presumptes irregularitats en l’adjudicació de subvencions i fraccionament de contractes a l’entitat Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf.

La investigació va començar fa un any i està centrada en membres de l’actual equip de govern, presidit per Aurora Carbonell (ERC), i d’anteriors legislatures, en les quals governava Miquel Forns (CiU), però també s’investiga funcionaris municipals.

El període sota sospita va de 2017 a 2022 i es calcula que es podrien haver arribat a malversar més de 600.000 euros entre subvencions i contractes fraccionats.  La Taula del Tercer Sector de Sitges-Garraf ha estat rebent 45.000 euros cada any en ajudes i uns 75.000 euros més en concepte de diferents contractes menors.

Exit mobile version