Site icon El Triangle

Ribera respon a Jordà que el cabal ecològic de l’Ebre està “evidentment garantit”

La vicepresidenta Teresa Ribera

La vicepresidenta tercera del govern i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Democràfic, Teresa Ribera, ha dit en una entrevista a TV3, aquest dimarts, que “el cabal ecològic de l’Ebre està evidentment garantit” en l’actual context de sequera.

Ribera ha respost d’aquesta manera a la carta que li havia adreçat la consellera d’Acció Climàtica de la Generalitat, Teresa Jordà, amb qui ha assegurat que ha parlat diverses vegades per telèfon.

La vicepresidenta, a més, ha defensat que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) “ho ha fet molt bé” gestionant la sequera, i ha destacat la importància del diàleg entre els regants i les administracions.

Ribera també ha anunciat que en les pròximes setmanes reprendrà el contacte amb la Generalitat per abordar les qüestions de la densitat i els usos del parc eòlic marí del Golf de Roses, i que “actuarem amb la màxima participació”.

D’altra banda, la responsable de Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha considerat que “no és una opció” tancar-se en rodó a aquest projecte, en referència a l’actitud dels col·lectius que s’hi oposen.

Exit mobile version