Site icon El Triangle

Els Mossos impediran que Desokupa intervingui en el desallotjament dels okupes de la Bonanova

Agents dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra preparen un dispositiu de màxima seguretat davant les protestes convocades el pròxim dijous a la plaça de la Bonanova, on previsiblement es trobaran i es podrien enfrontar els convocats per l’empresa Desokupa i els col·lectius de les dues cases ocupades, La Ruïna i El Kubo, per bé que cap d’aquestes mobilitzacions s’ha comunicat oficialment a les autoritats.

Segons fonts policials citades per l’ACN, el cos policial català tancarà l’accés a la plaça i impedirà que Desokupa intervingui en el desallotjament de les dues finques, com ha anunciat que preveu fer el responsable d’aquesta empresa, Daniel Esteve.

A banda del dispositiu, els Mossos han establert un dispositiu policial permanent a la zona amb agents uniformats i no uniformats arran del “deteriorament de la convivència” que s’ha produït en les últimes setmanes, durant les quals s’han registrat incidents amb els veïns i baralles.

Aquest dimarts tindrà lloc una manifestació, convocada per Ciutadans, per a la qual els Mossos desplegaran un dispositiu de menys intensitat que el de dijous, ja que no es preveu cap contramanifestació.

Exit mobile version