Site icon El Triangle

Els taxistes preparen noves protestes a l’aeroport del Prat contra els conductors “pirata”

Tito Álvarez (ACN)

Tito Álvarez (ACN)

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha anunciat aquest dimarts una nova tongada de protestes del sector per a la setmana que ve, aquest cop contra la presència de conductors “pirata” -aquells que no tenen llicència- a les terminals d’arribada de l’aeroport del Prat.

Álvarez ha explicat que dilluns vinent duran a terme una acció “sorpresa”, amb una “invasió” a la T1 i una aturada del servei inclosa, entre deu del matí i dotze del migdia aproximadament; dimarts una “xiulada infernal” a la zona d’arribades durant 30 minuts cada dues hores; dimecres una marxa lenta entre la T1 i la T2; i dijous una nova “invasió” al vestíbul de la T1 i una assemblea per decidir si es continua amb les mobilitzacions al centre de la ciutat.

El portaveu ha declarat que protesten per la manca de seguretat a l’aeroport. “Hem fet fora més de 45 “pirates” que operaven a la terminal 1 diàriament. Hem fet un càlcul de les hores que treballaven els torns que feien, els cotxes que tenien… i ens hem adonat que ens estaven robant, cada dia, de 800 a 1000 serveis que s’estaven perdent dels taxistes que són a les zones d’espera de l’aeroport. Són moltíssims diners” ha reblat Álvarez.

Exit mobile version