Site icon El Triangle

Dos morts apunyalats en dues baralles aquesta matinada a Barcelona

Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Dos homes han mort en dues baralles diferents durant la matinada d’avui, diumenge 2 d’abril, a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i han detingut al suposat autor d’un assassinat amb arma blanca al metro. Han trobat a l’altra víctima mortal a la plaça del Nou, a la Zona Franca, i encara no hi ha arrestats en aquest cas.

Els serveis d’emergència han rebut un avís al voltant de les 4:45 hores del matí, alertant de la presència d’un ferit a la línia 1 del metro, prop de la parada de Santa Eulàlia. Els agents han arrestat al suposat autor a l’Hospitalet de Llobregat. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat ràpidament, però no ha pogut salvar-li la vida i ha mort.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’alerta que a les 5:25 hores del matí hi havia dues persones ferides per arma blanca a la plaça del Nou. Una d’elles ha mort i l’altra ha estat evacuada a l’hospital. De moment no hi ha detinguts, però els agents estan buscant a tres homes que han fugit en un vehicle.

Exit mobile version