Site icon El Triangle

El CE Perelló va acomiadar “per motius esportius” l’entrenador arrestat per agressió sexual

Detingut Mossos d'Esquadra

El Club Esportiu Perelló va acomiadar l’exentrenador de l’equip de futbol femení fa quinze dies “per motius esportius”. En un comunicat emès aquest dijous a la nit, el club condemna els fets que ha denunciat una jugadora, una agressió sexual i l’assetjament que hauria patit per part, presumptament, del seu entrenador de futbol. L’entitat ofereix el seu suport a la víctima i a l’equip del qual forma part.

L’exentrenador, un home de 42 anys, va ser detingut dimecres i està pendent de passar a disposició judicial als jutjats de Tortosa les pròximes hores. La noia pateix una discapacitat intel·lectual i no va denunciar els fets per por fins que l’arrestat va ser acomiadat del CE Perelló.

Segons ha denunciat la noia, d’uns vint anys, l’home l’assetjava per quedar i la pressionava per veure’s a casa d’ell. Finalment, ella hi va accedir i allí, l’arrestat va insistir perquè consumís drogues, la va retenir i la va agredir sexualment. La suposada agressió s’hauria produït el mes de novembre. El detingut està acusat com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, assetjament, contra la salut pública i detenció il·legal.

Exit mobile version