El CE Perelló va acomiadar “per motius esportius” l’entrenador arrestat per agressió sexual

El club de futbol condemna els fets i ofereix "suport a la víctima" i a l'equip femení

Detingut Mossos d'Esquadra

El Club Esportiu Perelló va acomiadar l’exentrenador de l’equip de futbol femení fa quinze dies “per motius esportius”. En un comunicat emès aquest dijous a la nit, el club condemna els fets que ha denunciat una jugadora, una agressió sexual i l’assetjament que hauria patit per part, presumptament, del seu entrenador de futbol. L’entitat ofereix el seu suport a la víctima i a l’equip del qual forma part.

L’exentrenador, un home de 42 anys, va ser detingut dimecres i està pendent de passar a disposició judicial als jutjats de Tortosa les pròximes hores. La noia pateix una discapacitat intel·lectual i no va denunciar els fets per por fins que l’arrestat va ser acomiadat del CE Perelló.

Segons ha denunciat la noia, d’uns vint anys, l’home l’assetjava per quedar i la pressionava per veure’s a casa d’ell. Finalment, ella hi va accedir i allí, l’arrestat va insistir perquè consumís drogues, la va retenir i la va agredir sexualment. La suposada agressió s’hauria produït el mes de novembre. El detingut està acusat com a presumpte autor dels delictes d’agressió sexual, assetjament, contra la salut pública i detenció il·legal.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari