Site icon El Triangle

Implicats cinc menors en una agressió sexual a dos companys d’institut al Vendrell

Un vehicle del cos dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra investiguen cinc menors d’edat -tres dels quals són menors de 14 i, per tant, inimputables- per la seva implicació en una agressió sexual a dos companys d’institut de 12 anys. Segons ha avançat El Caso i han confirmat diversos mitjans, els fets haurien succeït en l’Institut Escola Àngel de Tobies del Vendrell el passat 3 de març, a l’hora del pati.

Segons la denúncia presentada per les famílies de les víctimes, avançada per El Periódico, un grup de cinc nois va acorralar dos companys al pati i els van fer tocaments per sobre de la roba. Els Mossos van identificar els cinc menors i van interrogar a dos dels suposats autors.

El jutjat de Tarragona ha dictat com a mesures cautelars per a dos dels menors identificats, de 15 anys, llibertat vigilada i la prohibició de comunicar-se i apropar-se a menys de 50 metres a les dues víctimes, ha publicat el Diari de Tarragona. Pel que fa als altres tres identificats, com que tenen 12 anys són inimputables, però la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) ja els ha obert un expedient a cadascun per estudiar cada cas.

Exit mobile version