Site icon El Triangle

Què prepara Junts de cara al judici de Laura Borràs?

La presidenta de Junts, Laura Borràs

La sectorial de Junts de les Terres de Lleida ha anunciat a través de les xarxes socials que organitzarà un autobús perquè les persones que ho desitgin puguin desplaçar-se a Barcelona per mostrar el seu suport a la presidenta de la formació, Laura Borràs, que serà jutjada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pels presumptes delictes de prevaricació i falsedat documental per la causa de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

El viatge fins a la capital catalana per manifestar-se a favor de Borràs, però, no és gratuït. Com informa el perfil de Junts, el preu varia en funció del lloc on s’agafi l’autobús: des de Lleida, el preu és de 20 euros; des de Mollerussa, de 15 euros; i des de Tàrrega són també 15 euros. La líder del partit s’ha mostrat agraïda amb la iniciativa, i persones del seu entorn com el diputat juntaire Francesc de Dalmases i l’independentista Rai López Calvet s’han fet ressò de la convocatòria, insistint que es tracta d’un cas de lawfare i de persecució política.

“El 10 de febrer el voldrien brut i lleig però serà un dia preciós, ple de persones boniques que no es rendeixen, unides contra el lawfare, la cara més negra de la repressió. Units per fer costat a la MHP Laura Borràs”, ha publicat De Dalmases a Twitter. López Calvet, per la seva banda, ha manifestat que “plantar cara a la persecució política i a les causes inventades contra independentistes és la nostra obligació com a país”, i ha assegurat que la líder de Junts “no està sola”.

Exit mobile version