Què prepara Junts de cara al judici de Laura Borràs?

La presidenta de Junts, Laura Borràs

Foto: @JuntsXCat

La sectorial de Junts de les Terres de Lleida ha anunciat a través de les xarxes socials que organitzarà un autobús perquè les persones que ho desitgin puguin desplaçar-se a Barcelona per mostrar el seu suport a la presidenta de la formació, Laura Borràs, que serà jutjada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pels presumptes delictes de prevaricació i falsedat documental per la causa de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

El viatge fins a la capital catalana per manifestar-se a favor de Borràs, però, no és gratuït. Com informa el perfil de Junts, el preu varia en funció del lloc on s’agafi l’autobús: des de Lleida, el preu és de 20 euros; des de Mollerussa, de 15 euros; i des de Tàrrega són també 15 euros. La líder del partit s’ha mostrat agraïda amb la iniciativa, i persones del seu entorn com el diputat juntaire Francesc de Dalmases i l’independentista Rai López Calvet s’han fet ressò de la convocatòria, insistint que es tracta d’un cas de lawfare i de persecució política.

“El 10 de febrer el voldrien brut i lleig però serà un dia preciós, ple de persones boniques que no es rendeixen, unides contra el lawfare, la cara més negra de la repressió. Units per fer costat a la MHP Laura Borràs”, ha publicat De Dalmases a Twitter. López Calvet, per la seva banda, ha manifestat que “plantar cara a la persecució política i a les causes inventades contra independentistes és la nostra obligació com a país”, i ha assegurat que la líder de Junts “no està sola”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides