Site icon El Triangle

Sánchez critica als manifestants mobilitzats per l’organització fundada per Vidal-Quadras, defensors d’una Espanya “uniforme i excloent”

Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE)

Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE).

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha carregat contra els 31.000 manifestants de la concentració a la Plaça Cibeles, organitzada per Fòrum Llibertat i Alternativa, entitat fundada per l’expolític del PP i de Vox Alejo Vidal-Quadras.

El secretari general del PSOE ha assegurat que “la immensa majoria d’espanyols” està entre els “nostàlgics” que han defensat a Barcelona “una Espanya trencada” i els que a Madrid, un país “uniforme i excloent”.

Sánchez ha alertat del perill d’un hipotètic govern del PP i Vox, assenyalant l’exemple a Castella i Lleó, amb el president de la Junta, Alfonso Fernández Mañueco (PP), i el vicepresident, Juan García-Gallardo (Vox). “Qui vulgui saber què faria un hipotètic govern de Feijóo i Abascal no fa falta res més que veure el que fan Mañueco i Vox aquí a Castella i Lleó”, ha indicat en la seva intervenció a Valladolid davant d’unes 1.500 persones reunides a un acte organitzat pel PSOE per presentar als candidats socialistes a les principals alcaldies de la comunitat autònoma.

Exit mobile version