Site icon El Triangle

Jordi Turull admet que li sap “molt greu” que Laura Borràs escridassés Magda Oranich

El secretari general de Junts, Jordi Turull (ACN)

“Estimo molt Magda Oranich, no és cap secret, i aquestes situacions em saben molt greu”. Amb aquesta contundència s’ha expressat Jordi Turull aquest matí en una entrevista a El món a RAC1 preguntat per l’escridassada de Laura Borràs a Oranich perquè rebaixés l’informe sobre Francesc de Dalmases.

El secretari general de Junts s’ha pronunciat per primera vegada sobre les presumptes pressions de la presidenta del partit a la redactora de l’expedient intern que havia d’aclarir si Dalmases havia intimidat una periodista del FAQs, de TV3. Turull ha volgut donar l’episodi per “tancat”.

Tot i reconèixer aquest punt, el secretari general ha puntualitzat que no ha demanat explicacions a Borràs per l’escridassada i ha rebaixat l’incident: “Aquí hi ha molts elements subjectius que cadascú viu com viu. La política la fem les persones i hi ha un vessant molt subjectiu”.

Turull també ha apuntat que ell “segurament” no hauria fitxat com a pèrit de la seva defensa Luis Enrique Hellín, un exmilitant ultra condemnat per tortures, segrest i assassinat, tal com han fet els advocats de Borràs. Ara bé, ha puntualitzat que, com a advocat, no es vol posar “en l’estratègia de la defensa” de la presidenta de Junts.

Exit mobile version