Site icon El Triangle

Quants diners cobra Màrius Serra pel seu ‘Enigmàrius’ de Catalunya Ràdio?

13.200 euros. Això és el que consta en el contracte signat, l’1 de setembre passat, entre ell i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). El contracte té una durada d’11 mesos i es fa amb el concepte de “confecció d’escaletes, textos o guions Espai Enigmàrius. El matí de Catalunya Ràdio 22/23”. La secció de Màrius Serra s’emet diàriament al matinal que dirigeix i presenta Laura Rosel i consisteix en un enigma verbal basat en un doble sentit que cal desxifrar i respondre amb una sola paraula. Entre els encertants es sorteja un premi cada dia.

Serra cobra aquest curs la mateixa quantitat que la temporada passada i l’anterior, tot i que, el 5 de juny, la CCMA li va pagar 490 euros més per “intervencions com a especialista en accents sobre llengua catalana” també a El matí de Catalunya Ràdio.  En canvi, l’Enigmàrius s’ha devaluat en relació a la temporada 2019-2020, quan va ingressar 15.600 euros gràcies als enigmes que plantejava a Catalunya Ràdio, i a la 2018-2019, quan li van pagar 16.250 euros.

Màrius Serra també planteja enigmes al programa The Weekly Mag de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), que dirigeix i presenta Marcela Topor, esposa de l’ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont. El que cobra per les seves col·laboracions en aquest programa és un altre enigma.

Exit mobile version