Site icon El Triangle

Violador en sèrie de nenes a Figueres, en llibertat amb càrrecs

El pati d'un institut

El pati d'un institut

L’Audiència Provincial de Girona ha posat en llibertat amb càrrecs a un home de 24 anys després d’agredir sexualment amb penetració a tres nenes de 13 anys i abusar sexualment a una quarta menor de la mateixa edat a Figueres (Alt Empordà).

L’última detenció va ser el 21 de juliol. El 22 va ser enviat a presó provisional, però el dilluns 8 d’agost l’Audiència Provincial de Girona li va tornar a deixar lliure perquè la víctima no havia declarat davant el jutge d’instrucció.

“Ho farà una altra vegada”, han denunciat els familiars de les víctimes en declaracions a El Periódico de Catalunya. Han assegurat que la menor que va denunciar al juliol no va atestar per a evitar la revictimització.

15 possibles víctimes

Els agents dels Mossos d’Esquadra han informat que podria haver-hi 15 víctimes més que no s’han atrevit a denunciar-li per temor a represàlies dels seus pares i el seu entorn. “Fa ja un any que actua i sap que el que fa no està bé. No hi ha res que l’aturi a tornar a violar a una altra nena”, han assegurat fonts policials.

Han explicat que normalment utilitza el mateix modus operandi. Un amic seu, que actua com a còmplice, li presenta a les nenes de primer i segon de l’ESO i els diu que té 17 anys. S’uneix a festes majors, botellons, quedades i festes de pijames, usa les xarxes socials i es presenta als instituts quan acaben les classes.

Exit mobile version