Site icon El Triangle

Junts convoca una manifestació de suport a la presidenta Laura Borràs

La presidenta del Parlament, Laura Borràs

Junts per Catalunya ha animat les bases del partit a mobilitzar-se aquest dijous a les portes del Parlament en suport a la presidenta de la cambra, Laura Borràs, que previsiblement serà suspesa per la resta de partits amb representació a la Mesa, ERC, el PSC i la CUP.

El partit ha fet arribar a tota la militància un correu amb la informació sobre la concentració que organitza un grup de suport a la presidenta a través de les xarxes socials.

Els militants de Junts estan cridats a concentrar-se a les portes del Parlament a partir de les 11.30 hores, mitja hora abans que arrenqui la reunió de la Mesa que decidirà aplicar l’article 25.4 del reglament.

ERC -soci de Junts al Govern-, el PSC i la CUP consideren que és un cas de corrupció i mala praxi, mentre que JxCat defensa que es tracta de “lawfare (guerra jurídica) i persecució”. Per això, han convocat la concentració de suport a la presidenta.

Amb tot, a JxCat aquesta visió de la situació no és unànime i hi ha qui considera que la presidenta del Parlament hauria de fer un pas al costat per no erosionar la imatge de la institució que lidera.

Exit mobile version