Junts convoca una manifestació de suport a la presidenta Laura Borràs

La concentració es produirà davant del Parlament just abans que la Mesa decideixi sobre la suspensió

La presidenta del Parlament, Laura Borràs

Junts per Catalunya ha animat les bases del partit a mobilitzar-se aquest dijous a les portes del Parlament en suport a la presidenta de la cambra, Laura Borràs, que previsiblement serà suspesa per la resta de partits amb representació a la Mesa, ERC, el PSC i la CUP.

El partit ha fet arribar a tota la militància un correu amb la informació sobre la concentració que organitza un grup de suport a la presidenta a través de les xarxes socials.

Els militants de Junts estan cridats a concentrar-se a les portes del Parlament a partir de les 11.30 hores, mitja hora abans que arrenqui la reunió de la Mesa que decidirà aplicar l’article 25.4 del reglament.

ERC -soci de Junts al Govern-, el PSC i la CUP consideren que és un cas de corrupció i mala praxi, mentre que JxCat defensa que es tracta de “lawfare (guerra jurídica) i persecució”. Per això, han convocat la concentració de suport a la presidenta.

Amb tot, a JxCat aquesta visió de la situació no és unànime i hi ha qui considera que la presidenta del Parlament hauria de fer un pas al costat per no erosionar la imatge de la institució que lidera.

(Visited 139 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari