Site icon El Triangle

Borràs anima els seus a donar-li suport a Junts

La batalla interna a Junts pel lideratge que deixa vacant Jordi Sànchez està ben viva. Malgrat les crides a la unitat, a fer només una candidatura conjunta, a pactar entre les diferents famílies i a compartir lideratges, hi ha qui es resisteix a la idea de tancar en fals el debat.

Portes endins, les darreres setmanes els dirigents i caps de totes les faccions de Junts estan negociant com i a canvi de què es podria portar a terme aquesta estratègia conjunta amb una sola candidatura, que implicaria un tàndem bicèfal de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i l’exconseller Jordi Turull.

Però per si les coses no van com ells volen, hi ha qui fa la guerra pel seu compte. És el cas de Borràs i el seu equip més proper, que ja van movent fils entre els seus partidaris perquè facin pressió i expliquin en públic que són més partidaris de donar tot el poder del partit a la presidenta del Parlament.

Així, Borràs acaba tenint més elements de pressió en la negociació si el pacte amb els de Turull es consuma. I si no, ja tindrà els seus partidaris mobilitzats i fent-li campanya. Els primers a reaccionar de forma explícita i disciplinada són l’antic partit escindit d’ERC i ara part de Junts, Reagrupament, que ja ha mostrat el seu suport total a Borràs.

Exit mobile version