Site icon El Triangle

A judici per prevaricació l’exalcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona

El jutjat d’instrucció número 1 de Tarragona ha enviat a judici l’exalcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, del PSC, acusat d’haver comès malversació, prevaricació, frau i falsedat documental en el marc del cas Inipro.

A la interlocutòria d’obertura de judici oral també hi figuren vuit persones més com a acusades, entre les quals hi ha l’exregidora del mateix partit a la ciutat, Begoña Floria, que va ser cap de gabinet de Ballesteros, Gustavo Cuadrado, i el PSC com a partícip a títol lucratiu.

El jutge també ha requerit els acusats que presentin una fiança col·lectiva de 367.290 euros en el termini de deu dies, i el PSC a fer el mateix fins al límit de 276.157 euros.

Segons la investigació, es va contractar l’empresa Inipro a través de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona perquè treballés en benefici del PSC, i els fets es remunten al 2009.

La investigació judicial es va iniciar el novembre del 2013 després d’una denúncia de la CUP a la Fiscalia per presumptes irregularitats.

Exit mobile version