Site icon El Triangle

Quins alts càrrecs de la Generalitat són accionistes d’Atresmedia?

Gorka Knörr

Gorka Knörr

Tres alts càrrecs de la Generalitat tenen accions d’Atresmedia, el grup mediàtic que controla Antena 3 i La Sexta, segons s’ha fet constar a la declaració de béns publicada aquest mes de gener pel govern català.

Aquests alts càrrecs són Maria-Reis Quinzaños de Visa, una de les responsables de l’oficina de l’expresident Quim Torra, adscrita al Departament de la Presidència; Gorka Knörr, el delegat del govern de la Generalitat davant la Unió Europea, que forma part del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert; i Núria Mora, la secretària de Transformació Educativa del Departament d’Educació.

Mentre que Knörr té 6 accions d’aquest grup mediàtic, Mora en té 100. Quinzaños de Visa, que va ser secretària d’Artur Mas abans d’incorporar-se a l’oficina de Torra, respon “N/S” a l’apartat de “Nombre”, però afegeix 4,40 al de “”Títols de valors actius financers”.

Des del punt de vista de les inclinacions ideològiques, Atresmedia es caracteritza per jugar a dues bandes, ja que controla Antena 3, editorialment inclinada cap al centre-dreta, i La Sexta, que és progressista. Tots dos canals, en especial Antena 3, han estat crítics amb l’independentisme català durant els anys del procés.

Exit mobile version