Quins alts càrrecs de la Generalitat són accionistes d’Atresmedia?

Gorka Knörr
Gorka Knörr

Tres alts càrrecs de la Generalitat tenen accions d’Atresmedia, el grup mediàtic que controla Antena 3 i La Sexta, segons s’ha fet constar a la declaració de béns publicada aquest mes de gener pel govern català.

Aquests alts càrrecs són Maria-Reis Quinzaños de Visa, una de les responsables de l’oficina de l’expresident Quim Torra, adscrita al Departament de la Presidència; Gorka Knörr, el delegat del govern de la Generalitat davant la Unió Europea, que forma part del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert; i Núria Mora, la secretària de Transformació Educativa del Departament d’Educació.

Mentre que Knörr té 6 accions d’aquest grup mediàtic, Mora en té 100. Quinzaños de Visa, que va ser secretària d’Artur Mas abans d’incorporar-se a l’oficina de Torra, respon “N/S” a l’apartat de “Nombre”, però afegeix 4,40 al de “”Títols de valors actius financers”.

Des del punt de vista de les inclinacions ideològiques, Atresmedia es caracteritza per jugar a dues bandes, ja que controla Antena 3, editorialment inclinada cap al centre-dreta, i La Sexta, que és progressista. Tots dos canals, en especial Antena 3, han estat crítics amb l’independentisme català durant els anys del procés.

(Visited 310 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari